Контактирајте нас

Тел: + 86-577-627803710

Факс: + 86-577-62780317

Моб: + 86-13695719619

Е-маил: инфо@цхинатлс.цом

Адд: Но.557, Индустријска зона Схахоу, Лиусхи, Иуекинг, Зхејианг, Кина

Dom > О нама

Наша историја
Зхејианг Толеранце Елецтрицал Цо доо је професионални произвођач опреме за ожичење. Након изградње наше фабрике, Толеранција се фокусира на истраживање и развој, производњу и продају разних врста прикључних уређаја. Главни производи укључују кабловске клипове, проширење утикача, самољепљиву везицу, носач за везивање седла, кабловске уводнице, траке за спирално везивање, кабловске везице од нерђајућег челика, безалкохолне клеме и тако даље. Наши производи се углавном примењују у кабловима за декорацију каблова, ожичавању грађевинских инжењера, комплета електричних инсталација, ожичења бродоградње, ожичења комуникационих инжењера, лагане индустрије и тешке индустрије, док квалитет наших производа ужива велику популарност у земљи и иностранству .


Наша фабрика
Што се тиче наше фабрике, имате пет спратова. На првом спрату имамо пет машина, специјализованих за производњу најлонских кабловских везица и кабловских спона на првом спрату. Сви су нови и имају јак производни капацитет. На другом спрату, то је наш складиште за готове производе. На трећем спрату, то је наша машина за везивање каблова од нерђајућег челика. имамо две производне линије. Производи се састоје од материјала СС316. такође имамо тестере за затезање и стриктно са нашим квалитетом, у међувремену постоје још две машине и специјализиране за производњу спиралних омотача и каблова. На четири спрата, то је наша просторија за паковање. Многи производи су завршени тамо. У пету, то је наш складиште за Семи-готове производе.


Наш производ
Нилон кабловска кравата, кабловска спојница, експанзиони утикач, кабл од нерђајућег челика, носач кабловске везице, трака за спирално везивање, цијев за произвођаче типа О.


Апликација производа
углавном се примењују у инсталацијама за декорацију стамбених зграда, ожичењу грађевинског инжењеринга, сетовима електричних инсталација, ожичавању бродоградње, ожичавању комуникационих инжењера, лаганој индустрији и тешкој индустрији.


Опрема за производњу
Машина за пластику, Екструдер, машина за пробијање, Машина за мешање, Машина за прах.


Наш сервис
Пре-сале: препоручујемо наше производе нашем клијенту који нашим купцима треба и упознати са употребом, функцијом, карактеристикама, предностима, материјалом и тако даље.
Продат ћемо: послат ћемо слике у купце за производе, производни процес, етикету, марку и тако даље.
После продаје: потрудићемо се да контролишемо наш квалитет и елиминишемо на извору. Наравно, ако имају било какво питање, трудићемо се да им помогнемо.